Adresa punctelor de lucru și programul de lucru

Adresa sediului din Vaslui:  str. Traian, Bl. 287, parter

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL:

  •            Luni: 8:30  –  18:30
  •            Marți, Miercuri, Joi, Vineri: 8:30  –  16:30 
Program de audiențe:
  • zilnic între orele 12:00 și 13:00.
Vă comunicăm că depunerea documentelor în vederea obținerii pașaportului se face în baza unui tichet de programare obținut în ziua în care – se solicită depunerea cererii pentru pașaport, tichetul se obține – de la ghiseul „Eliberări pașapoarte și relații cu publicul”. – Tichetul de programare se eliberează personal titularului după prezentarea chitanțelor care fac dovada achitării contravalorii pașaportului solicitat.

Facem precizarea că, zilnic, se eliberează un număr de aproximativ 80 bonuri (tichete de programare) și, din – experiența anterioară, acestea – se epuizează, în general, în maxim o oră.
începând cu 1 februarie 2017, noile tarife pentru eliberarea pașapoartelor sunt:

  • 96 lei – pașaport temporar
  • 258 lei – pașaport electronic persoane peste 12 ani (valabil 5 ani)
  • 234 lei- pașaport electronic persoane sub 12 ani (valabil 3 ani)

Începând cu data de 01.04.2017 puteți opta pentru livrarea pașaportului direct acasă, prin CN Poșta Română SA, pentru numai – 9,52 lei (TVA inclus), – oriunde în România, plata la livrare!


PUNCT DE LUCRU MOBIL BÎRLAD
Eliberarea pașapoartelor la punctul de lucru Bârlad:

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL:

  •      În fiecare zi de marți, odată la două săptămâni în intervalul orar 9:30  –  14:30 începând cu data de 24 septembrie 2019. 

După 14 zile calendaristice de la data depunerii cererii, marți, se vor putea ridica pașapoartele electronice emise în baza acestora, tot din locația Bârlad. Dacă în interval de 2 săptămăni de la data stabilită pentru eliberare, titularul nu se prezintă pentru ridicarea pașaportului, eliberarea documentului se va face de la sediul SPCEEPS Vaslui; – titularul poate opta pentru eliberarea pașaportului de la oricare serviciu de pașapoarte din țară, misiune diplomatică / oficiu consular din străinătate.

E-mail: pasapoartevs@prefecturavaslui.ro
Pagina web a prefecturii: https://vs.prefectura.mai.gov.ro
Pagina web a Directiei Generale de Pasapoarte: www.pasapoarte.mai.gov.ro